Cum să câștigi la aparatele de slot – cele mai bune strategii

Cum să eviți pierderile și să câștigi sume ridicate la sloturile online? Este posibil să prezici gândirea și cursul acțiunilor ulterioare ale unui slot machine? Dacă ești începător, vreau să-ți recomand să consulți acest articol pentru cele mai bune strategii câștigătoare pe care le poți pune în practică.

Bonusurile de cazinou sunt cea mai bună modalitate de a câștiga cu riscuri minime

Aș vrea să îți spun că strategia este un concept familiar tuturor, dar nu este atât de simplu pe cât pare la prima vedere. Prin urmare, să începem cu bonusurile de cazinou, considerate a fi una dintre modalitățile bune și destul de funcționale de a obține un câștig mare.

În orice cazinou există bonusuri, oferindu-ți mereu șansa de a ajunge la jackpot! În 99% din cazuri, casa de pariuri oferă o recompensă de bun venit sau pentru înregistrare. Condițiile pentru primirea unui bonus de bun venit pot varia, dar de obicei, trebuie să te înregistrezi cu succes și să îndeplinești cerințele minime. De exemplu, poți face un depozit mic de 20 de RON.

Există și bonusuri fără depunere. Trebuie doar să te înregistrezi pe site-ul oficial al companiei, să îți confirmi identitatea cu documente sau să plasezi mai multe pariuri, iar apoi vei primi cadouri în contul tău de joc, sub formă de numerar, rotiri gratuite etc.

Bonusurile la depunere sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru a nu-ți bate capul cu strategii complexe și totuși să câștigi la sloturile online. De obicei, jucătorul depune o anumită sumă în contul casei de pariuri, iar ca recompensă, cazinoul îl răsplătește cu 50-100% din suma depusă.

Cu ajutorul bonusurilor din casa de pariuri, nu trebuie să îți faci griji cu privire la memorarea pe termen lung a strategiilor. Cel mai important, riscul de a pierde banii investiți în joc este minim.

Sisteme de strategii

Iată patru sisteme de strategie pe care le poți urma – victoria va fi în mâinile tale. Iată o scurtă prezentare pentru fiecare

Sistemul Parlay:

 • Dacă câștigi, dublezi pariul anterior.
 • Dacă pierzi, faci o ușoară scădere a pariului.
 • Finalizezi jocul în funcție de progresie.

Piramidă:

 • Începi jocul cu un pariu minim și îl crești treptat până la nivelul maxim.
 • Când atingi valoarea maximă a pariului, începi să scadă pariul.
 • Jucătorul construiește o piramidă în acest fel.

Ridicat-Scăzut:

 • Strategia este asemănătoare cu cea anterioară, dar se caracterizează prin alternarea pariurilor mari și mici.
 • Atenție! Hi-low nu este folosit pentru jackpot-urile progresive.

Martingale:

 • Strategie simplă și destul de comună în lumea jocurilor.
 • Ideea este să îți dublezi pariul atunci când pierzi.
 • O creștere de 2 ori (2-4-8-16 și similar) îți oferă posibilitatea de a recupera toate pierderile în cazul câștigării și să faci un profit suplimentar.
 • Fiecare dintre aceste strategii are propriile sale avantaje și riscuri. Asigură-te că alegi una care se potrivește stilului tău de joc și bugetului disponibil.

Opțiuni suplimentare

Alegerea opțiunilor suplimentare de joc poate îmbunătăți șansele tale la slot machines. Iată cum poți să îți mărești șansele atunci când joci sloturi online:

O modalitate bună este să utilizezi opțiunile oferite de o anumită mașină. Unul dintre aceste elemente este „jocul de noroc” sau mai este numit și Gamble. După ce ai câștigat în joc, ai opțiunea de a încerca să câștigi și mai mult. Puteți face clic pe butonul menționat, iar două cărți cu fața în jos vor apărea pe ecranul computerului. Este la alegerea ta să decizi dacă pariezi pe negru sau pe roșu. Dacă câștigi, vei primi de două ori suma pariată, dar dacă pierzi, vei pierde câștigurile anterioare.
Calculul simplu arată că șansele tale sunt de 50/50 în acest scenariu. Cu cât ai mai multe opțiuni de pariere într-un anumit joc, cu atât ai șansa de a te descurca mai bine. Chiar dacă pierzi inițial, posibilitatea de a-ți recupera câștigurile este crescută.

Alege jocuri noi

Alegerea jocurilor noi poate fi o strategie inteligentă. Atunci când un produs nou ajunge pe piață, este întotdeauna promovat în mod activ. Același principiu se aplică și în cazul aparatelor de slot online.

Cazinourile online adesea măresc plățile unui slot machine nou lansat pentru a încuraja cât mai mulți jucători să îl încerce. Prin urmare, alegând să joci jocuri noi, poți avea șansa de a profita de aceste oferte avantajoase și de a încerca să câștigi pe un aparat care este încă relativ necunoscut. Este o modalitate de a experimenta și de a beneficia de promoții și bonusuri specifice jocurilor noi.